Legyél a szakértőnk!

Pénzügyi szakértőként ügyfeleid pénzügyeivel foglalkozol, vagy a sajátoddal vagy kénytelen? A BANKING-nál minden hónapban feltöltjük a naptáradat konkrét érdeklődőkkel, így az ingatag jövedelem és a kiszámíthatatlanság helyett, belső kényszer nélkül, nyugodtan tudsz a tanácsadásra koncentrálni. Tisztában vagyunk azzal, hogy a piacon ma egy tanácsadónak mekkora érték az, amit kínálunk. Ügyfeleinknek magasan képzett, fejlődni akaró és tudó szakértő kollégák kellenek… Ebből kifolyólag nem is szeretnénk, hogy mindenki és mindenáron nálunk dolgozzon. Csakis akkor, ha a BANKING eszméivel egyetértesz és hinni is tudsz bennük. És persze akkor, ha megfelelsz azoknak az elvárásoknak, amiket mi magunkkal szemben is támasztunk.

CSAK 3 ÚJ TANÁCSADÓTKERESÜNK!

Add le a jelentkezésed, az önéletrajzod és motivációs leveled az alábbi rövid űrlap kitöltésével és ismerkedjünk meg személyesen!    

Nem célunk és soha nem is lesz többszáz fős hálózatot építeni. Tudom, ez nem megszokott ebben az üzletben. Nálunk viszont ez is egy magasabb szinten működik, mert:  Minden tanácsadónknak legalább megháromszorozódik a havi teljesítménye, miután csatlakozik a BANKING csapatához. 8-16 hitelkiváltásos ügyben segít ügyfeleinek havonta. Legalább 10-15-féle banki, pénzintézeti termékben profi és a többinél tudja, hogy mit, hol talál. Ez nem csak tőled, hanem tőlünk is hatalmas erőforrást igényel. A BANKING csapata a mentor és számos szakember dolgozik azon, hogy TE teljes értékű, a szakma 1%-ába tartozó hitelezési szakemberré válj.     

Jelenleg ezt pedig 3 főnek tudjuk biztosítani.   

Ez fog történni, ha leadod a jelentkezésed:
1. Első lépésként küldd el nekünk az adataidat! 
2. Ezt követően felteszünk néhány kérdést, ezekre várjuk majd a válaszodat. 
3. Néhány napon belül telefonon fogunk keresni egy találkozó miatt.    

Kíváncsi vagy rá, hogy mit fogsz érezni az első 3 hónapban, ha velünk dolgozol? Mindenki bizonytalan, ha új dologba kell belevágnia. Pláne akkor, ha érzi, hogy az valami egészen más, mint ami eddig volt. Tanácsadóink is átmentek ezen.   

Jelentkezek SZAKÉRTŐNEK!