Szolgáltatásaink

A BANKING független pénzügyi tanácsadó cég 2011-ben úgy indult, hogy semmi mást nem szeretett volna, csak adni: információt, gyakorlatias tudást, ami hasznos azok számára, akik valamilyen pénzügyi döntést terveznek.

Hittünk benne, hogy az, aki számára ez a tudás értéket képvisel, bennünket választ a megvalósításhoz. Az elmúlt 10 év bebizonyította, hogy a víziónk életképes, és akkora kereslet van rá, ami ma már több 10 embernek ad munkát.

Tanácsadóink valós és aktuális termékismerettel rendelkeznek, folyamatosan képezzük magunkat. Egyenként tanulmányozzuk át a pénzintézeti ajánlatokat, hogy neked már csak a legjobbakat mutathassuk meg. Dekódoljuk az apróbetűket, és figyelembevesszük a tartalmukat a kalkuláció során.

Az értékesítési versenyek és a különböző motivációs tényezők helyett mi konkrét tény- és számadatok alapján döntjük el egy ajánlatról, hogy azt tudjuk, akarjuk-e neked tiszta szívvel ajánlani.

A konkrét tények és számok ismeretében már a tiéd a döntés.  

Elitéljük a jutalékhajhász hozzállást, számunkra az ügyfél érdekei állnak az első helyen. Ezt persze úgy tehetjük meg, hogy nagyon sok megkeresésünk van, ami bizonyítja azt, hogy munkánk valódi értéket képvisel.

Az online jelenlétnek köszönhetően kollégáink átlagosan körülbelül 3-4x annyit tárgyalnak, mint a piac többi tagja. Mindig konkrét tényeket és számokat veszünk alapul, hogy ügyfeleink racionális, kellően megalapozott döntést hozhassanak. A piaci statisztikákból sajnos az derül ki, hogy átlagosan 10 hitelfelvevőből talán 2 éri el a számára valóban megfelelő és kedvező hitelkonstrukciót. A BANKING csapata azért dolgozik, hogy javítson ezen a rossz piaci átlagon.

Egy néhány hónapos pénzügyi gyorstalpaló által senkiből nem válik komoly szakember. Tanácsadóink már 5-15, sőt, közel 20 éve tevékenykednek a területen. Több ezer tárgyalással a hátunk mögött nemcsak átfogó pénzügyi tudással rendelkezünk, hanem a termékek hátrányait, apró betűit és kockázatait is tapasztalatból ismerjük.

Napi szinten elemezzük a pénz- és tőkepiacot, így csak kipróbált, biztonságos és a Magyar Nemzeti Bank által felügyelt ajánlatokkal foglalkozunk. Nemcsak azt mondjuk meg neked, hogy miben bízhatsz meg, de azt is, hogy mi az a kockázatos megoldás, amit szerintünk ajánlott elkerülnöd.